קרקרים מקמח חומוס

מצרכים:

1 כוס קמח חומוס
1 כוס קמח כוסמין מלא
11/2 כפיות מלח
1 כפית גדושה כמון
1/2 כוס שמן
1/2 כוס גרעיני חמניה
1/2 כוס זרעי צ'יה
1/2 כוס שומשום
11/4 כוסות מים

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את הקמחים, התבלינים, הגרעינים והזרעים.

  2. מוסיפים את השמן והמים, ומערבבים היטב.

  3. מעבירים חצי מהבלילה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים אותה דק-דק, כך שתכסה את כל התבנית.

  4. אופים 10 בדקות ב-180 מעלות.

  5. מוציאים את התבנית, ובעזרת גלגלת של פיצה חותכים למעוינים או לריבועים.

  6. מחזירים לתנור, לעוד 12-15 דקות, או עד שהקרקרים קשים למגע, זהובים וקצת שחומים בצדדים.

  7. מצננים, ושומרים בכלי אטום.

שיתוף

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב telegram

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן